Rectificatie testuitslag Fokselectiekeuring Aloha Aelan Mai Ka Moena Taimana

Op 2 april deden mijn twee meisjes de fokselectiekeuring bij de L.H.C.N. Nani slaagde en Aymee niet… Ik ben daar altijd open en eerlijk over geweest. Uiteraard heb ik wel bezwaar gemaakt tegen deze beslissing omdat ik het echt niet eens ben met hoe die dag bepaalde dingen zijn gegaan. Nu, eindelijk is er uitsluitsel over mijn bezwaar en ben ik gelukkig in het gelijkgesteld en is de testuitslag van Aymee ongeldig verklaard.

“De mening van de geschillencommissie is dat de uitslag van de test niet zou moeten
worden geaccepteerd omdat de omstandigheden niet aan de vastgestelde, objectief
meetbare eisen voldeden.
Het gevolg hiervan hoort te zijn dat de uitslag van de test als niet geldig dient te worden
beschouwd. Omdat het de kandidaat niet aan te rekenen is dat de omgeving niet voldeed
lijkt het redelijk dat er een nieuwe test wordt aangeboden, waarbij de resultaten van de
eerste test niet worden meegerekend en waarbij eventuele kosten niet op de deelnemer
kunnen worden verhaald.
Indien het enigszins mogelijk is zou het team testers uit andere mensen moeten bestaan,
om de resultaten daadwerkelijk objectief te houden.
Conclusie
Bovenstaande houdt in dat de uitslag van de gedragstest die u op 2 april 2022 hebt
gedaan met uw hond Aloha Aelan Mai Ka Moena Taimana niet geldig is en ik u de
mogelijkheid bied om de gedragstest opnieuw te doen.
Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht”.

Een overwinning voor mij en ik ben hier echt heel blij mee. Ze mag de test dus kosteloos nog een keer doen maar ik werk hier niet aan mee. Ik ga haar de ellende van die test niet nog een keer aan doen. Sommige mensen zullen het kinderachtig vinden, of vinden dat ik me aanstel. Dat mag. Iedereen heeft zijn eigen normen, waarden en principes. Ik ben iemand die daar dan ook 100% achter (of voor, ’t is maar net hoe je het bekijkt) gaat staan en ik vecht als een leeuw voor mijn honden. Aymee had dit namelijk allemaal niet verdiend en dan zie ik het als mijn plicht om daar tegen te vechten. Dat heb ik gedaan en ik heb gewonnen. Natuurlijk is ze nu niet ineens geslaagd voor de test, dat had ik ook niet verwacht. Maar ik heb wel m’n gelijk kunnen halen en ik hoop oprecht dat de club inziet dat de dingen die er die dag zijn gegaan zoals ze zijn gegaan echt niet oké zijn. Aymeetje-scheetje is voor mij natuurlijk nog steeds de allerliefste en ik ga voor haar door het vuur. We gaan op zoek naar een leuke, lekkere zelfverzekerde, knappe vent voor haar en dan komt het helemaal goed. Ik ben trots op haar en natuurlijk ook op m’n andere twee meisjes. En zeg nou zelf.. de foto laat zien hoe gevaarlijk ze is!